Pante din plastic 
Pantele la ferestre sunt ultimul pas în instalarea ferestrelor pentru a le oferi un aspect elegant .
Pantele din plastic se instalează rapid, practic, bine se spala și nu se schimba in culoare dupa expunerea la soare. Plasticul este destul de durabil si va fi la fel de durabil 15-20 de ani.
Pante de plastic sunt montate imediat dupa instalarea ferestrelor.  Prin urmare , pantele de plastic obțin un nivel perfect neted și colțuri – drepte. Articulațiile de plastic sunt prelucrate cu silicon sealant. Acest lucru asigură etanșare sigură. Conectarile sunt practic invizibile. Ca urmare a instalării pantelor de plastic ai ferestre estetice, sigilate, și fiabile izolate.
   Pantele din plastic au mai multe caracteristici : aspect plăcut și elegant , montare rapidă și curată , izolare termică, permeabilitate la vapori  ș.a. Termenul de instalare a pantelor la un geam obișnuit este de 2 - 3 ore ! Nu sunt necesare lucrări suplimentare de vopsire și de îndreptare a peretelui , care necesită de obicei 3 - 4 zile de lucru . 
   Finisarea lucrărilor cu pante din plastic devin foarte importante după debutul ferestrelor din PVC  , care asigură izolarea fonică și ermetizarea încăperii . O altă problemă este condensatul , principalele cauze ale formațiunii vaporilor de apă pe suprafața pantei și sticlă sunt instalarea incorectă a ferestrelor din plastic sau asamblarea corespunzătoare a profilului . Instalarea corectă a pantelor compensează în mare măsură influența factorilor adverși menționați mai sus . 
 
   Pantele din plastic au mai multe caracteristici : aspect plăcut și elegant , montare rapidă și curată , izolare fonică , permeabilitate la vapori  ș.a. Termenul de instalare a pantelor la un geam obișnuit este de 2 - 3 ore ! Nu sunt necesare lucrări suplimentare de vopsire și de îndreptare a peretelui , care necesită de obicei 3 - 4 zile de lucru . 
 
  Aspect plăcut : Deschiderea ferestrei primește un aspect finisat împreună cu : fereastra propriu zisă din plastic , glaf și pante din plastic . Un moment important în reparația de calitate este : alegerea estetică și de încredere a punctului comun de unire a pantelor și tapetelor cu o carcasă flexibilă . 
  Montarea rapidă și curată : Timpul de instalare orientativ a pantelor din plastic este de 2 - 3 ore , așa cum am menționat mai sus ! Cu pante din plastic nu este nevoie de nici o lucrare suplimentară de vopsire și tencuială , care durează de obicei 3- 4 zile .
 

  Izolare termică :  Pante din plastic -  izolator termic suplimentar între cameră și  stradă. Pe lângă faptul că panoul în sine este izolat termic , sub el  se află izolatorul zonei de apropiere a ferestrei cu spațiul gol  ( deschiderea ferestrei ) . 

 

  Permeabilitate la vaporii de apă : Pantele din plastic au o mare rezistență la permeabilitatea vaporilor de apă. Acesta oferă o protecție sigură a izolației spumei zidurilor împotriva pătrunderii umezelii din partea pantelor , ceea ce asigură protecția de îngheț . Astfel, nu există probleme și costuri suplimentare pentru repararea tencuielei căzute sau revopsire pante, în cazul în care acestea din urmă sunt realizate din gips carton sau mortar .