Sisteme de aluminiu REALIT

   Una dintre principalele ocupati ale uzinei REALIT este producerea sistemelor din  aluminiu  arhitecturale. Sistemele moderne REALIT  ajuta la crearea  confortului dorit si la siguranta influentei mediului inconjurator. 

   Sistemele de fasad Realit ajuta la punerea in valoare a oricarei cladiri sau idei extravagante. Uzina Realit  este intr-un pas cu noile tendinte, ceea ce nu limiteaza alegerea unui design mai neobisnuit. 

    Tehnologia de cea mai inalta calitate ne permite vopsirea profilului in orice culoare din paleta de culori RAL. 

Sistemele de fatade REALIT sunt proiectate cu cele mai recente tehnologii  și în același timp, satisfac nevoile specifice pieței. 

Va punem la dispozitie mai multe tipurile de fatada din sticla:  fatada semi- structurata RF-50 SSG si  fatada clasica RF-50.
 
 
Sisteme de fasade CLASICE RF-50

    Seria RF-50 este destinata protectiei peretilor, precum si pentru producerea de acoperiri  inclinate, lampi, gradini de iarna si alte constructii de dimensiuni mari.

    Structura de sustinere include o coloana verticala si orizontala cu elemente ce au o latime aparenta de 50 mm. Acestea fiind conectate intre ele prin impunerea unei bare transversale pe coloana.
Seria de profile din aluminiu RF-50 are un set de suporturi de montare, care permite montarea fasadelor prin intermediul componentilor de asamblare. Acest lucru reduce semnificativ timpul de instalare a constructiilor.
   Utilizarea coloanelor de montare ajuta la compensarea schimbarii dimensiunilor constructiei sub influenta temperaturii. 
In structura de fasade RF-50 pot fi instalate usi si ferestre de orice tip de deschidere.
Sisteme de fasade SEMI-STRUCTURALE RF-50 SSG

    Sistemul RF-50 SSG este proiectat pentru fasade  semi-structurale. Acesta este creat pe baza traditionalelor fasade RF-50, ce au o  structura de sustinere puternica cu ajutorul unui set standard de coloane verticale si bare orizontale.

    Seria de fasade RF-50 SSG ofera posibilitatea de a se integra in proiectarea cercevelelor semi-structurale cu deschidere spre exterior.  Sistemul de fasade RF-50 SSG se diferentiaza prin lipsa imaginii de "dur" cu forma de placi si capace. In schimbul lor utilizati un strat subtire, aproape invizibil din profilele de prindere exterioara pentru geamuri si profile de incadrare, ceea ce ne permite producerea unui design complet si usor, fara a fi vizibila trecerea intre fasada si usa.

   Aceasta serie de fasade permite extinderea oportunitatilor de solutii arhitecturale, ceea ce permite arhitectilor crearea si dezvoltarea cu usurinta si concizie a obiectelor create.
Principalele avantaje ale fatadelor CLASICE sunt: 
  • durabilitatea, 
  • siguranta  
  • designul. 
Acest sistem este popular, datorita simplitatii sale si pretului mic. De asemenea fatadele clasice nu necesita sticla groasa, la ele este posibila folosirea celor obisnuite.

Citeva dintre avantajele fatadele SEMI-STRUCTURALE ar fi:

  •  Instalarea simpla si rapida 
  •  Etansarea ridicata si usurinta de constructie 

 Alegind aceasta varianta de geamuri, Dumnevoastra nu pierdeti din aspectul elegant