Suntem încântați să vă informăm că lansăm un nou site (blog) pentru a sprijini directorii companiilor de ferestre , instalatorii ferestrelor dar și  cumparatorii de usi și ferestre . 
  Aici vor fi postate lecții despre crearea ferestrei  de înaltă calitate, lecții cum să montezi o fereastră bună, fără a strica ceva , o lecție cum se instalează la fereastră  pantele  din plastic, supape de admisie, cum se distinge fereastra de înaltă calitate și cea de proastă calitate, după ce criterii să găsiți o firmă bună ca să confecționeze și să monteze la care profiluri trebuie să atrageți atenția  și profile la care nu trebuie sa pierdeți  timp, cum să alegi sticla și multe altele...
 
   Blog  Bivol Alexandru
Montarea ferestrelor
Geamul care se monteaza  trebuie sa fie fara sticla si cercevea. Baghetele scoase  in care se tine termopanul  trebuie marcate, pentru a fi montate ulterior la locul initial. Rama ferestrei trebuie pusa  pe solbanc. Este predestinat – pentru a tine greutatea ferestrei, si chiar daca in timpul montarii s-a efectuat o greseala, greutatea ferestrei se lasa pe solbanc, si rama ramine nevatamata. Cutia se instaleaza in deschiderea de intretinere  si temporar se fixeaza. 
Cursuri de montare a ferestrelor
 Montatorul de uși și ferestre realizează deservirea completă a ferestrelor și ușilor , și anume : montarea și demontarea construcțiilor din PVC , reglarea geamului , schimbarea cauciucului , montarea plaselor pentru țînțari , schimbarea feroneriei , lucrarile de instalare a pervazului și pantelor , pregătirea spațiului gol pentru instalarea noilor construcții , ridicarea , fixarea , izolarea spațiului gol al ferestrelor și ușilor . 
 
 Montatorul de uși și ferestre trebuie să știe : 
1. Procesul tehnologic de asamblare.
2. Dispozitivul și regulile de funcționare a echipamentului.