Plase pentru insecte

Este bine cunoscut faptul că insectele sunt purtătoare de boli dintre care unele foarte periculoase. Poate că va îngrozeste gîndul că bucătaria voastră ar putea fi infestata de rozătoare sau gîndaci de bucătarie dar ce vă faceți atunci cînd pe fereastră pătrund tot felul de zburătoare și cunoașteți deja riscurile asociate acestora, cum vi se pare ideea de a lua în calcul, cel puțin, și montarea plaselor pentru insecte?

Montarea plaselor pentru insecte inseamnă să fiți responsabili în primul rînd pentru propria voastră sănătate iar în al doilea rînd nu va mai trebui să vă simțiți incomod atunci cînd vă trezesc țînțarii cu bîzîitul lor enervant în mijlocul nopții. De asemenea nu va mai fi necesar să goniți muștele cu ziarul prin toată casa oferind astfel un adevărat spectacol în fața musafirilor. Pentru mai multe detalii nu este necesar decît să consultați site-ul nostru www.maskitka.md pentru a alege ce vi se potrivește mai bine pentru ușa sau ferestrele dvs . 

Pante de interior

Pantele la ferestre sunt ultimul pas în instalarea ferestrelor pentru a le oferi un aspect elegant .
Pantele din plastic se instalează rapid, practic, bine se spala și nu se schimba in culoare dupa expunerea la soare. Plasticul este destul de durabil si va fi la fel de durabil 15-20 de ani.
Pante de plastic sunt montate imediat dupa instalarea ferestrelor.  Prin urmare , pantele de plastic obțin un nivel perfect neted și colțuri – drepte. Articulațiile de plastic sunt prelucrate cu silicon sealant. Acest lucru asigură etanșare sigură. Conectarile sunt practic invizibile. Ca urmare a instalării pantelor de plastic ai ferestre estetice, sigilate, și fiabile izolate.

Pantele din plastic au mai multe caracteristici : aspect plăcut și elegant , montare rapidă și curată , izolare fonică , permeabilitate la vapori  ș.a. Termenul de instalare a pantelor la un geam obișnuit este de 2 - 3 ore ! Nu sunt necesare lucrări suplimentare de vopsire și de îndreptare a peretelui , care

necesită de obicei 3 - 4 zile de lucru . 
Reglarea și repararea ferestrelor

Ferestrele din PVC sunt de mult timp un element indispensabile in amenajarea unei case sau apartament.  Desigur ca cu aparitia ferestrelor din PVC au aparut si probleme corespunzatoare. Cu timpul unele mecanisme au nevoie de reglari. Reparatia  geamului este o alternative majora ce poate evita schimbarea completa a geamului, deoarece reparatia geamului este cu siguranta mai putin costisitoare decit schimbarea completa. Atunci cind un geam are nevoie de o reglare, nu incercati sa o faceti singuri chiar daca pare usor, pentru aceasta va puteti adresa unei companii calificate, ce desigur va poate oferi servicii calitative oferite de specialist cu experienta in domeniu.

Compania noastra ofera servicii complete de reparatii si deservire a constructiilor PVC mai mult de 10 ani. Specialistii companiei  lucreaza cu cele mai populare constructii de ferestre PVC (plastic sau aluminiu), ce exista in Moldova.

Pentru cei ce deja au montate ferestre PVC si au nevoie de reparatie ( sticla e stricata, nu se inchide, apare condensul, este necesara curatarea , etc.), sau pur si simplu aveti nevoie
de accesorii adaugatoare( plase pentru insect sau ventilare).