Despre Noi

Echipa care activează în cadrul acestei companii, are o înaltă pregătire profesională. Profmontaj este unica companie din Republica Moldova care își pregătește specialiștii înalt calificați în propria școală. De asemenea dispunem de utilaj calitativ și performant  unic în Republica Moldova , astfel încît realizarea lucrărilor pe șantier se dovedește a fi eficientă și rapidă . Întrucît 80% din rezultatul final depinde de proiectare și montare , se pune accent pe pregătirea și formarea specialiștilor . 
Prof-Montaj împărtășește experiența sa prin realizarea secvențelor video unde pot fi descoperite secretele montării calitative . 
    Totul a început de la  setarea corectă a unor principii practice precum: al pasiunii, încrederii, dedicării, creșterii, sacrificiului și nu în ultimul rînd, al echilibrului. Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă îți place ceea ce faci, atunci vei avea succes Albert Schweitze. Acest proverb rămîne bine conturat în viața D-lui Alexandru  Nicolae, director general  Profmontaj care în 2014, împreună cu Coretchi Ghenadie, director comercial, au reușit să dea notă succesului Profmontaj.
   O companie cu nume mare. În mai mult de 6 ani, prin perseverență, calitate și profesionalism a reușit să se impună pe piața din Republica Moldova  ca cea mai performantă companie specializată în montarea și demontarea ușilor și a ferestrelor Rehau de calitate superioară.
   Echipa care activează în cadrul acestei companii, are o înaltă pregătire profesională. Profmontaj este unica companie din Republica Moldova care își pregătește specialiștii înalt calificați în propria școală. Aceștia sunt instruiți de însuși directorul companiei, Alexandru, cu o pregătire internațională. De asemenea  echipa dispune de utilaj calitativ și performant unic în Republica Moldova, astfel  încât  realizarea lucrărilor pe șantier  se dovedește a fi eficientă și rapidă.       A fost nevoie de timp și perseverență în dezvoltarea unei echipe cu oameni de încredere și dedicați 100% activității lor. O plăcere deosebită pentru Alexandru Nicolae o reprezinta momentul de 
împărtășire a experienței sale în domeniu celor care doresc să se formeze pe acest segment. 
  Profmontaj vă oferă o gamă largă de ferestre și uși, pante și feroneria producătorului german Siegenia, mânere pentru ferestre cu o securitate sporită  Hoppe Secustic la un pret accesibil. Siguranța și durabilitatea producției este confirmată de certificatele de calitate Europeană și de testarea conform celor mai înalte standarde.